UN BON LIDERATGE ÉS UNA BONA COMUNICACIÓ

COM MILLORAR LA TEVA COMUNICACIÓ?

Empreses

Oferim assessorament i formació especialitzada a tots els nivells empresarials. Adeqüem els continguts a les necessitats  de cada empresa o persona. 

Dominar la comunicació personal, saber portar les reunions d'equip, o transmetre amb convicció són de les habiltats més demanades per les empreses segons l'informe anual d'Infojobs-ESADE.

Universitats

Oferim sessions i formacions dedicades a la millora de la comunicació oral de l'alumnat universitari. Treballar el debat, preparar el Treball Final de Grau o de  Màster o exercitar les habilitats comunicatives a través del teatre. 

Les competències orals de l'alumnat universitari s'ha convertit en un requisit d'avaluació en la majoria d'assignatures.

Professorat

El professorat és autèntic professional de la veu i com a tal han de dominar les tècniques per treure el màxim rendiment de la seva forma de comunicar. Arribar a l'alumnat, transmetre el missatge, generar confiança i controlar l'aula només a través del seu cos i la seva veu. 

Preparem al professorat de forma individual o col·lectiva per aconseguir els objectius.

Escoles

Oferim participar a  les escoles en diferents formats per fer un seguiment personalitzat de l'alumnat en la millora de les seves capacitats i competències orals. Durant els anys d'educació és necessari que l'alumnat identifiqui els elements que formen part de la seva comunicació i domini el seu cos i la seva veu per trobar la millor manera d'expressar les seves idees.   

Esdeveniments

Comptem amb professionals preparats per a qualsevol tipus d'acte o esdeveniment. Tant si es busca un to més seriós com una presentació més informal. A més, també fem dinamitzacions actorals, per fer que el teu acte sigui únic i diferent.

 

Presentar un acte implica ser la imatge de la companyia o institució. Es treballa la imatge, el to, el guió i la prosòdia per tal d'adaptar-nos a cada un dels públics que hi hagi. 

Audiovisuals

Un altre dels serveis que oferim a Blauter és la producció de continguts audiovisuals. En aquest camp treballem amb equips de producció audiovisual professionals que ens donen el millor resultat en cada projecte. 

Durant els últims anys hem treballat per institucions com Barcelona Activa, Grupo Planet, GAES, o la Diputació de Lleida, entre d'altres.

Teatre

Des del 2006 Blauter organitza i gestiona l'aula de teatre de la Universitat Abat Oliba CEU. Des d'allà es formen a futurs actors o a alumnes interessats en el món teatral i que aprofitaran els seus aprenentatges per la seva vida laboral. 

 

S'organitzen activitats teatrals, formació específica vinculada amb el teatre, xerrades i sortides al teatre i cada any s'escull una nova obra de teatre per a representar. 

HAN CONFIAT AMB NOSALTRES

© 2005-2019  Blauter Produccions SL  -  B63758270  -  Can Tries 14, 1r 2a  Gavà 08850 (Barcelona)

Segueix-nos a: 

Presentació d'esdeveniments

Gestionem i presentem esdeveniments únics, que queden en la memòria dels participants.